Propper, skruelåg og krympekapsler

Kontakt:

Du kan kontakte os på tlf.: 4081 0004 (kl. 8-10 på hverdage)
eller på mail: vinmager@vinmager.dk, som vi besvarer inden for 1-2 hverdage.

Kontrolrapport

Propper, skruelåg og krympekapsler

Propper kan være de traditionelle korkpropper, kork der er presset eller kunststofpropper.

100 % fejlfri korkpropper – uden nogen ujævnheder er dyre. De anvendes særligt til de dyreste vine, som skal kunne ligge rigtig mange år. Kork er en mangelvare, og prisen er derfor høj, op imod 10 kr./stk. Mindre kan heldigvis gøre det. Gode korkpropper...

Propper kan være de traditionelle korkpropper, kork der er presset eller kunststofpropper.

100 % fejlfri korkpropper – uden nogen ujævnheder er dyre. De anvendes særligt til de dyreste vine, som skal kunne ligge rigtig mange år. Kork er en mangelvare, og prisen er derfor høj, op imod 10 kr./stk. Mindre kan heldigvis gøre det. Gode korkpropper, der kan ligge i mange år kan fås til fornuftige priser. Også andre materialer vinder indpas. Mange propper på markedet er i dag enten af kunststof eller af ”korksmuld”, der er ”limet” sammen i propform.

Kuststofproppen VINOTOP er unik i konstruktion med et center af porøs materiale og yderlag af fast og stabil kunststof, som giver en meget fleksibel prop, der nemt kan ”flaskes”, og er 100 % tæt straks efter propningen.

Skruelåg vinder større og større udbredelse. Vi tilbyder Novatwist plast skruelåg, som er en nem og enkel løsning.

Den tillukkede flaskes finis har i høj grad noget med kapslingen af gøre. Krympekapslen giver flasken en flot finish. Vi har hætter i mange farver, og flere kommer til.

Mere

Propper, skruelåg og krympekapsler 110 varer

pr. side
Viser 1 - 10 af 110
Viser 1 - 10 af 110