Kategorier

Kontakt:

Du kan kontakte os på tlf.: 4081 0004 (kl. 8-10 på hverdage)
eller på mail: vinmager@vinmager.dk, som vi besvarer inden for 1-2 hverdage.

Kontrolrapport

Vinmager.dk - retningslinier for behandling af personlige data


Vinmager.dk har en politik for behandlingen af personfølsomme data. Den er beskrevet nedenfor, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om at blive fjernet. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, i henhold til persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: vinmager@vinmager.dk

Vi videregiver/sælger ikke oplysninger til tredjepart.
Vinmager.dk indsamler dine personlige oplysninger, når du køber ind i vor webshop. Vi registrerer dit navn, din adresse, din e-mail adresse og dit telefonnummer i vores kundekartotek i forbindelse med købet. Dette gøres for at kunne levere varen til rette adresse, sende ordrebekræftelse og andre relevante oplysninger til din e-mail adresse og for at kunne kontakte dig pr. telefon vedrørende problemer med de oplyste informationer. Oplysningerne videregives ikke, men Vinmager.dk (Landmand Bent Købke) beholder registreringen i fem år, som loven foreskriver det. Den dataansvarlige er virksomhedens ledelse (Bent Købke).
Data opbevares på Vinmager.dk´s server som er sikret med nødvendige antivirusprogrammer, firewalls og lignende. Data opbevares ikke krypteret. Udveksling af data sker ej krypteret, med undtagelse af Dankort-transaktioner som foretages SSL-krypteret.

Logstatistik
På hjemmesiden registrerer vi hvilke sider der besøges hyppigst. Denne statistik bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger, men bruges udelukkende til at forbedre Vinmager.dk for brugerne og se hvilke sider der er mest populære.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vinmager@vinmager.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg
via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Vinmager.dk
Valorevej 45
4130 Viby S
E-mail: vinmager@vinmager.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


__________________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________________    

Modtaget den: _______________________________
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________     Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)