Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Malolaktiske bakterier fra forskellige leverandører, Lallemand, Chr Hansen, Malocid.
Den mest anvendte malolaktiske bakterie her i landet til såvel rød- som hvidvin. Bregnet til ca 220 l.
Den mest anvendte malolaktiske bakterie her i landet til såvel rød- som hvidvin. Beregnet til ca 2500 l
Viniflore CH35 er særlig beregnet til vin med lav ph, og evt højt SO2 indhold. Til 220 l
Viniflore CH35 er særlig beregnet til vin med lav ph, og evt højt SO2 indhold. Til 220 l
Viniflore CH16 er særlig beregnet til vin med ph over 3,4 og til vine med høj alkohol % (op til 16 % vol), Tollerant overfor SO2 indhold. Til 220 l
Viniflore CH16 er særlig beregnet til vin med ph over 3,4 og til vine med høj alkohol % (op til 16 % vol), Tollerant overfor SO2 indhold. Til 220 l
ML bakterier til rød- og hvid vin. Beregnet til ca 250 l.
Malocid er malolaktiske bakterier til reduktion af æblesyre i vin, cider o.a.
Malocid er malolaktiske bakterier til reduktion af æblesyre i vin, cider o.a.