Lalvin MBR VP 41 ML Bakterier

Reference 601-0-5
Forrige
Næste

ML bakterier til rød- og hvid vin. Beregnet til ca 250 l.

192,50 kr.
Inkl. moms

Malo der kan arbejde ved lave temperaturer og høj alkohol

Velegnet til tilsætning til mosten allerede ved gæringens begyndelse, så den malolaktiske proces foregår samtidigt med den alkoholiske forgæring. Kan arbejde ved lave temparaturer også under 16 grader.

Er tilpasset til høj SO₂ og høj alkohol < 15,5%  øger kompleksiteten og mundfornemmelse

Lalvin MBR VP41® blev isoleret i Italien i et omfattende samarbejde i EU.
Virker godt ved en pH over 3,2 og en total SO2 niveau på 50-60 ppm. Ved temperaturer under 16 º C er det en langsom starter, men kan fuldføre processen.

Valgt for en stærk implantation konstant gæring, høj alkohol tolerance (op til 15,5% v / v), Forbedrer mundfornemmelse og vin struktur.
Både røde og hvide vine behandlet med VP41 har øget rigdom og kompleksitet.

Se Lallemands hjemmeside:

http://www.lallemandwine.com/catalog/img/catalog/description_activity_image_1330337237_lalvinVP41MBR%20BD.pdf

Kategori Cider Mærke Chr. Hansen
Lalvin MBR VP 41 ML Bakterier

Relaterede varer