VINPLANTER

Kontakt:

Du kan kontakte os på tlf.: 4081 0004 (kl. 8-10 på hverdage)
eller på mail: vinmager@vinmager.dk, som vi besvarer inden for 1-2 hverdage.

Kontrolrapport

VINPLANTER

ALLE PLANTER LEVERES I PERIODEN FRA SLUTNINGEN AF APRIL TIL CA 1. JUNI

Drømmer du om at etablere din egen vingård, eller kunne du tænke dig at servere dine egne druer på flaske for vennerne, er du kommet til det rette sted. Her hos Vinmager.dk er vi glade for at kunne tilbyde vinplanter af den bedste kvalitet og til yderst konkurrencedygtige...

ALLE PLANTER LEVERES I PERIODEN FRA SLUTNINGEN AF APRIL TIL CA 1. JUNI

Drømmer du om at etablere din egen vingård, eller kunne du tænke dig at servere dine egne druer på flaske for vennerne, er du kommet til det rette sted. Her hos Vinmager.dk er vi glade for at kunne tilbyde vinplanter af den bedste kvalitet og til yderst konkurrencedygtige priser. Uanset dit budget og dit ambitionsniveau, bør du derfor ikke gå glip af et kig på dine muligheder hos os. Nedenfor ser du vores underkategorier med røde og grønne vinplanter, men også med grundstammer og et væld af funktionelt udstyr til podning. Du har naturligvis adskillige røde sorter og grønne sorter vinplanter at vælge imellem, og du er velkommen til at kontakte vores kundesupport, hvis du har spørgsmål. Priserne er angivet for køb af 1 til 200 planter så skal du bruge flere, kan du desuden altid kontakte os for et særligt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere

VINPLANTER Der er ingen varer i denne kategori.

Underkategorier

 • Røde sorter

  ALLE PLANTER LEVERES I PERIODEN FRA SLUTNINGEN AF APRIL TIL CA 1. JUNI

  Her ser du vores udvalg af røde vinplanter til vinfremstilling. Valget af de dyrebare druer er afgørende, uanset om du har ambitioner om en hel vingård eller en lille hobbyhave. Med de rette sorter kan du have glæde af unikke smagsoplevelser i mange år, og hos Vinmager.dk har du mange sorter af røde vinplanter at vælge imellem. Vi kan blandt andet tilbyde den farveintensive Cabernet Cantor, den altid populære Cabaret Noir og Rondo til en stærk pris. Udover røde vinplante sorter, fører vi naturligvis også grønne varianter, samt gær til vinfremstilling, beskæringsudstyr og meget andet. Du er derfor altid i gode hænder hvad angår vinfremstilling, her hos os. Tag et kig på hele vores udvalg af røde sorter nedenfor eller gå på opdagelse i vores mange andre produktkategorier. Du er som altid meget velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål angående vores sortiment eller specifikke varianter.

 • Grønne sorter

   

  ALLE PLANTER LEVERES I PERIODEN FRA SLUTNINGEN AF APRIL TIL CA 1. JUNI

  Her hos Vinmager.dk er vi glade for at kunne tilbyde alt, hvad du skal bruge, for at komme i gang med din helt egen vinfremstilling. Kunne du tænke dig at nyde et køligt glas af din egen hvidvin sammen med venner og familie, kan du her på siden finde adskillige sorter af grønne vinplanter af højeste kvalitet. Vores udvalg afspejler vores ønske om at kunne tilbyde grønne vinplanter for ethvert behov, og du kan derfor vælge imellem adskillige populære grønne sorter, når du handler hos os. Tag for eksempel et nærmere kig på vores Felicia, Riesel, Sauvignon Blanc eller Riesling varianter, der alle fås til rigtig gode priser. Vi tager forbehold for udsolgte sorter, men du har allerede nu ofte mulighed for at bestille til næste år. Vil du vide mere om vores grønne vinplante sorter, er vi altid glade for at høre fra dig.

 • Grundstammer

  Grundstammer anvendes hvis du vil pode selv. Bestil meget tidligt, hvis du skal pode selv.

  Når det kommer til vinfremstilling, fokuseres der i Danmark især på selve sorten. Den er naturligvis væsentlig, men den grundstamme som sorten er podet på, har ligeledes stor betydning. Grundstammen er direkte forbundet med vinplantens vækst og sundhed. Derfor har vi hos Vinmager.dk lagt stor vægt på at samle en bred vifte af sunde varianter. Kunne du tænke dig at give dig i kast med at pode selv, kan vi for eksempel tilbyde SO4, 125AA og 5C Geisenheim, og vores priser er som altid i bund. Grundstammer til podning er kun til rådighed først på sæsonen (januar - marts) og enkelte bliver ofte udsolgt meget tidligt. Hold derfor øje med siden hvis du vil være sikker på at få glæde af de populære varianter. Har du spørgsmål i forbindelse med vores udvalg eller specifikke produkter, er du meget velkommen til at kontakte os.

 • Podning

  Omega Tang

  Uanset hvor stor en del af vinfremstillingen du ønsker at stå for, har du her hos Vinmager.dk et stort udvalg af kvalitetsudstyr ved hånden, der kan hjælpe dig i processen. Er du for eksempel interesseret i at stå for podningen selv, kan vi blandt andet tilbyde en smart tang til podning af vinplanter og med vores priser kan alle være med – uanset budget. Vi sørger naturligvis for at opretholde en høj produktkvalitet, når det kommer til vores udvalg af udstyr til podning, og vi opdaterer løbende siden med nye produkter. Vi fører derudover både røde og grønne stammer, samt mange forskellige grundstammer, så gør dig selv en tjeneste og gå på opdagelse i hele vores udvalg. Vi er altid glade for at hjælpe dig med at finde det, du skal bruge, så har du spørgsmål i forbindelse med valg af pode tang, grundstammer eller noget tredje, skal du ikke tøve med at kontakte os.