Felco sakse og træksave

Kontakt:

Du kan kontakte os på tlf.: 4081 0004 (kl. 8-10 på hverdage)
eller på mail: vinmager@vinmager.dk, som vi besvarer inden for 1-2 hverdage.

Kontrolrapport

Sete varer

Felco 14 Forstør

Felco 15, beskærersaks lille m rulleåndtag

300-17-4

Ny vare

For lille hånd.Rullegreb

Flere detaljer

På Lager

452,50 Kr inkl. moms

Yderligere information

Vægt 260 gram.

Beskæresaksen/grensaksen FELCO 15 sætter nye standarder for et kompakt, højtydende beskæringsværktøj. Den kompakte størrelse kombineret med et roterende håndtag giver et nyt niveau af effektiv styrke og enestående styrbarhed til FELCO-sortimentet. Uanset om du har små eller store hænder, udmærker den sig ergonomisk ved at levere enestående rækkevidde og skærestyrke ved alle beskæringsopgaver. 

Et kompakt design, der er optimeret med et drejehåndtag, gør det muligt for FELCO 15 at sprede skærestyrken og mindske muskelbelastningen. En 30 % reduktion af den påkrævede skærestyrke – er ikke noget, du vil sige nej til efter en intensiv dag med beskæring. FELCO 15 er et ideelt værktøj til mindre hænder, men kan også bruges af større hænder til at udføre alle slags beskæringer. 

Velegnet til Vinbeskæring, have og pleje.  

Beskæresaksen/grensaksen FELCO 15 sætter nye standarder for et kompakt, højtydende beskæringsværktøj. Den kompakte størrelse kombineret med et roterende håndtag giver et nyt niveau af effektiv styrke og enestående styrbarhed til FELCO-sortimentet.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Felco 15, beskærersaks lille m rulleåndtag

Felco 15, beskærersaks lille m rulleåndtag

For lille hånd.Rullegreb

30 andre varer i samme kategori: