Grønne sorter

Kontakt:

Du kan kontakte os på tlf.: 4081 0004 (kl. 8-10 på hverdage)
eller på mail: vinmager@vinmager.dk, som vi besvarer inden for 1-2 hverdage.

Kontrolrapport

Sete varer

Nyhed HIBERNAL - Styksalg 6 - 24 stk Forstør

VB 32-7 - Styksalg 1 - 5 stk

101-00-7

Ny vare

PIWI sort 

Flere detaljer

Kan bestilles til levering april/maj 2024

37,75 Kr inkl. moms

Yderligere information

Generelt: Sorten "VB 32-7" tilhører den nye Piwi-generation, opdrættet i 1990 af den schweiziske vinavler Valentin Blattner. Dens forældre er en usædvanlig duo. Den røde "Cabernet Sauvignon" og den asiatiske vildvin "Vitis amurensis" er krydsningspartnere og har del i de gode vækstegenskaber. Som med "Cabernet Sauvignon" er bærskindet meget fast og dermed meget modstandsdygtigt over for botrytis. "Amurben" bidrager til resistensegenskaberne med en høj svampetolerance og frostbestandighed.


Klase: Klasen er ret lille, løsbæret med små skuldre. Bæret er rundt, lille og dækket af et jævnt lag voks. Den bliver gyldenbrun, når den er helt moden.


Vin: Aromatisk minder vinen fra VB 32-7 om den finere og mere elegante variant af en hvidpresset Cabernet, når den er fuldmoden. Næsen afslører nuancer af rød peber, fint krydderi til passionsfrugt og hyldeblomst.


Dyrkning: Væksten er kraftig og hængende, hvilket gør sorten interessant til omvendt dyrkning. På grund af det ret tætte løv anbefales delvis afløvning af druezonen ved espaliertræning. Udbyttet er ret moderat med 5 til 6 t pr. ha. Modningstiden er sammenlignelig med Müller-Thurgau i begyndelsen af september. i Tyskland. På grund af det robuste bærskind kan høstvinduet forlænges, uden at råd bliver problematisk. Den tidlige høsttid og den gode frosthårdhed gør dyrkningen interessant for nordlige vinområder.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

VB 32-7 - Styksalg 1 - 5 stk

VB 32-7 - Styksalg 1 - 5 stk

PIWI sort 

30 andre varer i samme kategori: