Opti-MUM White, Lallemand 1 kg

Reference 603-2-1000
Forrige
Næste

For hvide og rosenvine. En ny specifik inaktiveret gær rig på glutathion. 

300,00 kr.
Inkl. moms

Til optimering af aromatisk intensitet og lang levetid OMRI opført
OptiMUM White® er et gærderivat næringsstof, der produceres
ved hjælp af en ny proces, der øger glutathion bio-nytte evne og niveauet af tilgængelige polysaccharider.

Glutathion er en naturlig antioxidant, der har vist sig at beskytte mod
bruning, forbedre den frugtagtig karakter af aromatiske vine og
minimere uønskede aromforbindelser. OptiMUM White bør
tilsættes tidligt i fermenteringsprocessen (efter bundfældning). Det hjælper med at beskytte juice fra oxidation. Når det bruges på dette tidspunkt har det
også en positiv indvirkning på flygtig thiol konservering. Dette naturlige gærderivat næringsstof fremmer aromatisk intensitet, stabilisering og lang levetid i hvide og rosévine. For at opnå maksimal antioxidantbeskyttelse bør OptiMUM White anvendes med et komplet næringsprogram.


Anbefalet dosering
20-40 g / hL 1,7-3,4 Ib / 1000 gal
Anvendelse
Bland OptiMUM White i 10 gange sin vægt i vand eller juice. Tilføje
til mosten ved klaring eller direkte til tanken ved begyndelsen af
fermentering. Dette produkt er delvist opløseligt. Rør for at opretholde suspension før og under tilsætning.


Opbevaring
Opbevares i et køligt og tørt miljø på
18 ° C . Efter åbning, skal det holdes tæt forseglet .

Relaterede varer