
Udviklet i samarbejde med IUVV, Dijon Frankrig
Tilføjes mosten eller druerne før gæring for at sikre mod oxidation og øge holdbarhed
Hvorfor:
Tilsætningen af GLUTASTAR™ bidrager ikke kun til at øge aromatisk intensitet og persistens takket være frigivelsen af et højt niveau af stabiliserende peptider, men også til at øge mundfølelsen og fedmei vinen på grund af berigelsen af polysaccharider, både i hvid- og rosévine.
Bevarelse af farver og aroma over tid. Beskyttelse mod oxidation
GLUTASTAR™ er en ny naturlig SPECIFIK INAKTIVERET GÆR MED GARANTERET GLUTATHION-NIVEAU, dedikeret til beskyttelse af hvid- og rosévine mod oxidation. Tilsat til druerne eller mosten på det tidligste stadie i vinfremstillingsprocessen, før gæringen, giver de unikke egenskaber ved GLUTASTAR™ vinen en effektiv beskyttelse mod brunfarvning og aromaoxidation, et bedre aromatisk udtryk, friskhed og en længere konservering af vinen. thioler og estere.

Relaterede varer
