Syre/afsyring

Kontakt:

Du kan kontakte os på tlf.: 4081 0004 (kl. 8-10 på hverdage)
eller på mail: vinmager@vinmager.dk, som vi besvarer inden for 1-2 hverdage.

Kontrolrapport

Sete varer

Nyhed Kaliumbicarbonat (Bagepulver) Forstør

Kaliumbicarbonat (Bagepulver), 1 kg

620-05-11-1000

Ny vare

Til hurtig og fin afsyring af most og unge vine.

Flere detaljer

Lager

95,00 Kr inkl. moms

Yderligere information

Egenskaber af kaliumbicarbonat:

- Hurtig og fuldstændig afsyring med efterfølgende kuldebehandling

- Til reduktion af 1 g/l vinsyre i most eller vin er 66,7 g/hl kaliumbicarbonat nødvendig.

Ved anvendelsen udfældes kaliumhydrogentartrat (vinsten).

Det særlige fordel ved afsyring med kaliumbicarbonat er

mulighed for at forfine vinen kort før aftapning.

Efter tilsætning opbevares vinen koldt 2 til 3 uger for sikker udfældning af vinsten.

Bemærk at det er vigtigt at temperaturen i denne periode er lav.

Anvendelse

Det tilsættes vinen direkte i pulverform eller blandes med en mindre mængde vin.

Tilsættes Vin/most under intensiv omrøring. 

BEMÆRK: Da der kommer et CO2-udslip kan der producere meget skum,

hvorfor det bør der sikres tilstrækkelig plads i beholderen til det dannede skum.

Afhængigt af temperaturen vil pocessen være efsluttet efter et par uger. Når vinstenen er udfældet er syren reduceret.

Det skal bemærkes, at den beregnede endelige surhedsgrad først opnås efter fuldstændig vinstensudfældning. Før dette er tilfældet viser syrebestemmelsen

en lavere afsyring end den beregnede. I dette tilfælde skal vinen stå indtil udfælning er helt afsluttet.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Kaliumbicarbonat (Bagepulver), 1 kg

Kaliumbicarbonat (Bagepulver), 1 kg

Til hurtig og fin afsyring af most og unge vine.

20 andre varer i samme kategori: