Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Sete varer
Til hurtig og fin afsyring af most og...
620-05-11-1000
Ny vare
Til hurtig og fin afsyring af most og unge vine.
Lager
Advarsel: Sidste enheder på lager!
På lager:
Kaliumbicarbonat (Bagepulver), 1 kg
Til hurtig og fin afsyring af most og unge vine.
Modtager :
* Obligatorisk
eller Fortryd
Egenskaber af kaliumbicarbonat:
- Hurtig og fuldstændig afsyring med efterfølgende kuldebehandling
- Til reduktion af 1 g/l vinsyre i most eller vin er 66,7 g/hl kaliumbicarbonat nødvendig.
Ved anvendelsen udfældes kaliumhydrogentartrat (vinsten).
Det særlige fordel ved afsyring med kaliumbicarbonat er
mulighed for at forfine vinen kort før aftapning.
Efter tilsætning opbevares vinen koldt 2 til 3 uger for sikker udfældning af vinsten.
Bemærk at det er vigtigt at temperaturen i denne periode er lav.
Anvendelse
Det tilsættes vinen direkte i pulverform eller blandes med en mindre mængde vin.
Tilsættes Vin/most under intensiv omrøring.
BEMÆRK: Da der kommer et CO2-udslip kan der producere meget skum,
hvorfor det bør der sikres tilstrækkelig plads i beholderen til det dannede skum.
Afhængigt af temperaturen vil pocessen være efsluttet efter et par uger. Når vinstenen er udfældet er syren reduceret.
Det skal bemærkes, at den beregnede endelige surhedsgrad først opnås efter fuldstændig vinstensudfældning. Før dette er tilfældet viser syrebestemmelsen
en lavere afsyring end den beregnede. I dette tilfælde skal vinen stå indtil udfælning er helt afsluttet.
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.