
For røde og hvide vine Reduless er et unikt gærafledt produkt med biologisk bundet kobber, der er udviklet til at reducere svovlforbindelsen fra smag og forbedre vinkvaliteten
Anevendes i den færdige vin til behandling for svovlfejl. Anvendes i alle vintyper.
Reduless reducerer niveauerne af hydrogensulfid, diethylsulfid, dimetylsulfid, mercaptan og andre svovlrelaterede smagsstoffer i vin.
Det kan forbedre vinens overordnede kvalitet og frugtagtig karakter ved at reducere sine vegetabilske og phenoliske noter. Det maksimale potentielle kobberbidrag, når det anvendes i henhold til anbefaling, er 0,3 ppm.
Anbefalet dosering er 10-30 g / hL afhængigt af sværhedsdefektens sværhedsgrad.
Det anbefales at udføre et forsøg for at bestemme den bedste dosis. Kontakt venligst en Lallemand-repræsentant for en kopi af proceduren til at udføre en bænkforsøg og en prøve docis.
Instruktioner for brug: Tilsæt til vin, bland godt og lad stå i 3-5 dage, hvorefter vinen skal fiitreress for at fjerne udfældet stof..

Relaterede varer
