Reduless 10 gram

Reference 620-02-70-1
Forrige
Næste

For røde og hvide vine Reduless er et unikt gærafledt produkt med biologisk bundet kobber, der er udviklet til at reducere svovlforbindelsen fra smag og forbedre vinkvaliteten

17,50 kr.
Inkl. moms

Anevendes i den færdige vin til behandling for svovlfejl. Anvendes i alle vintyper.

Reduless reducerer niveauerne af hydrogensulfid, diethylsulfid, dimetylsulfid, mercaptan og andre svovlrelaterede smagsstoffer i vin.

Det kan forbedre vinens overordnede kvalitet og frugtagtig karakter ved at reducere sine vegetabilske og phenoliske noter. Det maksimale potentielle kobberbidrag, når det anvendes i henhold til anbefaling, er 0,3 ppm.

Anbefalet dosering er 10-30 g / hL afhængigt af sværhedsdefektens sværhedsgrad.

Det anbefales at udføre et forsøg for at bestemme den bedste dosis. Kontakt venligst en Lallemand-repræsentant for en kopi af proceduren til at udføre en bænkforsøg og en prøve docis.

Instruktioner for brug: Tilsæt til vin, bland godt og lad stå i 3-5 dage, hvorefter vinen skal fiitreress for at fjerne udfældet stof..

Relaterede varer