
Hvidvin: Fed hvidvin
Rosé: Let fyldig
Rødvin: Fed rødvin og reduktion af ”Rondo” smag
Fyldig aromatisk billede.
Udvalg fra Instituto Sperimentale per Enologia de Velletri i Italien.
Lalvin S6U® anbefales til fremstilling af aromatiske hvidvine og rosévine. Gæren har tillige vist sig at have den ekstra egenskab, at den kan reducere den lidt karakteristiske smag som Rondo kan have, specielt ved umodne druer. Ud over udtalte frugtaromaer producerer denne stamme øget glycerol og polysaccharider og bidrager til vinens volumen i most med lave ekstrakter.
S6U, har gode gærings egenskaber, Ringe opbygning af flygtige syrer. Danner 1-2 g glycerin/l mere end andre gærtyper. Dette betyder en ”fed” karakter. God til gæring ved lav temperatur.
Husk ekstra sukker svarende til 0,75% til
Glycerin.Velegnet til økologiske vine, da den selv producerer lidt sulfit. God til lidt ekstraktfattige hvidvine
God i kølige klimaer med manglende sukkerforbundne smagsbidrag

Relaterede varer
