Gær fra Lallemand

Kontakt:

Du kan kontakte os på tlf.: 4081 0004 (kl. 8-10 på hverdage)
eller på mail: vinmager@vinmager.dk, som vi besvarer inden for 1-2 hverdage.

Kontrolrapport

Sete varer

Lalvin BIODIVA, 500 gr Forstør

Lalvin BIODIVA, 100 gr

600-10-57-100

Ny vare

Torulaspora Delbrueckii, (ikke-Saccharomycet)

Flere detaljer

På lager

400,00 Kr inkl. moms

Yderligere information


BIODIVA er en ikke-Saccharomycet til
Brug i druemost til alkoholisk gæring.Røde og grønne druer samt frugt 


BIODIVA-gær understøtter den naturlige gærflora
især i begyndelsen af ​​alkoholisk gæring
og fremmer dannelsen af ​​visse estere, som
forøger vinens kompleksitet. Det er egnet for
fermentering af most med højt sukkerindhold.


De specifikke egenskaber ved BIODIVA-gær:
- Brug i begyndelsen af gæringen
- Forøger sortens aromaer og lang smag
- Lav dannelse af flygtig syre
- Høj tolerance over for høje sukkerniveauer
- Meget godt kombineres med malolaktisk
fermentering
- Meget lav dannelse af acetaldehyd
- Betydelig reduktion af flygtig syrer i mosten
allerede under gæringen
- Lav alkoholtolerance

Anvendelse
På grund af den lave alkoholtolerance af BIODIVA
anbefales en efterfølgende tilsætning af Saccharomyce gær efter forgæring svarende til
Geninokulationen skal ske efter en reduktion på
10 - 15 ° Oechsle.


Anvendelsestemperaturområde

16-28 ° C 25 g / hl

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Lalvin BIODIVA, 100 gr

Lalvin BIODIVA, 100 gr

Torulaspora Delbrueckii, (ikke-Saccharomycet)

30 andre varer i samme kategori: