Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Sete varer
Økologisk gær til brug sammen med...
600-10-33-100
Ny vare
Økologisk gær til brug sammen med Saccharomyces cerevisiae gær.
På lager
Advarsel: Sidste enheder på lager!
På lager:
Lalvin FLAVIA, 125 gram
Økologisk gær til brug sammen med Saccharomyces cerevisiae gær.
Modtager :
* Obligatorisk
eller Fortryd
Til hvide og Rosé vine
Det store antal af naturlig gærceller afspejler den biologiske mangfoldighed, men alligevel er
biodiversiteten stadig underudnyttet til trods for det store antal arter
og underarter (bortset fra Saccharomyces cerevisiae), der er til stede
i druemost.
Under spontan gæring vil den mikrobiele populationens dynamik resultere i en række enzymaktiviteter, der
uden tvivl bidrager positivt eller negativt til det aromatiske
kompleksitet og mangfoldighed af vin.
Lallemand F & U undersøgte brug
af den ikke-konventionelle gær, Metschnikowia pulcherrima
anvendt i sekventiel inokulation med en Saccharomyces cerevisiae, der
åbner nye muligheder for vinproducenter.
OPRINDELSE OG ANVENDELSE
Bruges til at udtrykke sorter af aromaer som terpener og thioler i hvide og rosavine.
FLAVIA® er en ren kultur af Metschnikowia pulcherrima, valgt fra naturen af Universitad de Santiago de Chili
(USACH) for sin kapacitet til at frigive enzymer med a-arabinofuranosidase-aktivitet. Anvendes i sekventiel inokulation
med en kompatibel Saccharomyces cerevisiae-gær (Lalvin QA23 ™ anbefales stærkt), vil FLAVIA® påvirke
produktion af sorter aromaer (terpener og flygtige thioler) af druer.
Fermenteringskinetikken betragtes som meget god. FLAVIA® demonstrerede konsekvent en større intensitet af aromater. Et bidrag til
mundfølelse er også beskrevet. Denne mundfølelse er ikke nødvendigvis afledt af glycerol, men fra
frigivelse af polysaccharid og tidlig autolyse af Metschnikowia pulcherrima.
Typiske deskriptorer, der brugte denne gær, var friskhed og mundfølelse.
Stærkt anbefalet til Riesling og Sauvignon Blanc.
MIKROBIAL OG OENOLOGISKE EGENSKABER
• Anbefales til hvide og rosévine
• Specie: Metschnikowia pulcherrima
• Fermenteringstemperatur: 15-22 ° C (59-71 ° F). Optimal temperatur er 18-20 ° C (64-68 ° F)
• Alkoholtolerance - Brug af Go-Ferm Protect Evolution ™ anbefales stærkt under rehydrering af FLAVIA®
på grund af denne gærs lave alkoholtolerance.
• Anvendes i sekventiel inokulation med Lallemand Saccharomyces cerevisiae Lalvin QA23 ™
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.