Champagne gær (Lalvin DV10), 500 gram

Reference 600-10-33-500
Forrige
Næste

 Første og anden gæring af Champagne, Mousserende vin.

296,00 kr.
Inkl. moms

Isoleret i Champagne distriktet, valideret og anbefalet af mikrobiologilaboratoriet ved Pôle Technique et Environnement i CIVC, Epernay Frankrig

 Første og anden gæring af Champagne, Mousserende vin.

Champagne gær, der anvendes ved såvel 1. som 2. gæring(flaskegæring) af champagne/mousserende vin.  Gærer ved temperatur ned til  10 grader. Hurtiggærende og kan forgære op til 18 %. Er velegnet til forgæring af frugtvine og Mjød.

DV10 er blevet valgt af Eurostat i Champagne-regionen og er godkendt af CIVC i Epernay. DV10 har stærke fermenteringskinetik- over en bredt temperaturområde og relativt lave kvælstof krav. DV10 er berømt for sin evne til at gære under stressende forhold med lav pH-værdi, høj total SO2 og lav temperatur. Lavtskummende og lav VA produktion karakterisere det. DV10 betragtes som en ren fermenter, der respekterer sorternes karakter og undgår bitre sensoriske bidrag fra andre endimensionale 'arbejdshest' gærstammer, såsom Prise de Mousse. Det er klassificeret som en Saccharomyces cerevisiae bayanus

 

Relaterede varer