Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Sete varer
Første og anden gæring af Champagne,...
600-10-33-500
Ny vare
Første og anden gæring af Champagne, Mousserende vin.
På lager
Advarsel: Sidste enheder på lager!
På lager:
Champagne gær (Lalvin DV10), 500 gram
Første og anden gæring af Champagne, Mousserende vin.
Modtager :
* Obligatorisk
eller Fortryd
Isoleret i Champagne distriktet, valideret og anbefalet af mikrobiologilaboratoriet ved Pôle Technique et Environnement i CIVC, Epernay Frankrig
Første og anden gæring af Champagne, Mousserende vin.
Champagne gær, der anvendes ved såvel 1. som 2. gæring(flaskegæring) af champagne/mousserende vin. Gærer ved temperatur ned til 10 grader. Hurtiggærende og kan forgære op til 18 %. Er velegnet til forgæring af frugtvine og Mjød.
DV10 er blevet valgt af Eurostat i Champagne-regionen og er godkendt af CIVC i Epernay. DV10 har stærke fermenteringskinetik- over en bredt temperaturområde og relativt lave kvælstof krav. DV10 er berømt for sin evne til at gære under stressende forhold med lav pH-værdi, høj total SO2 og lav temperatur. Lavtskummende og lav VA produktion karakterisere det. DV10 betragtes som en ren fermenter, der respekterer sorternes karakter og undgår bitre sensoriske bidrag fra andre endimensionale 'arbejdshest' gærstammer, såsom Prise de Mousse. Det er klassificeret som en Saccharomyces cerevisiae bayanus
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.